Tjäna pengar till klassen med Team Forza

Välkommen till Team Forza – din partner för att samla in pengar till klassen på ett hälsosamt och smakrikt sätt. Med oss hittar ni utvalda produkter som smakar bra och gör gott, från kända varumärken som Nick’s, Smakis och El Taco Truck.

Varför välja Team Forza för att tjäna pengar till klassen?

Med Team Forza får ni en egen webbshop, anpassad för just er klass. Enkelt att dela med kompisar, familj och andra elever, så ni kan inspirera dem att stödja eran kommande skolresa.

Glöm förskottsbetalningar! Ni betalar bara för det ni faktiskt säljer. Med oss blir ekonomin enkel och transparent.

Vi erbjuder hälsosamma snacks som passar för pluggpauser, skolutflykter eller till tacofredagen.

Våra varumärken

NYHET!

Smakis: Boosta energin utan onödiga tillsatser!

Är ni ute efter ett friskt och hälsosamt sätt att tjäna pengar till klassen? Upptäck Smakis! Dessa fruktdrycker är packade med naturlig godhet i en mängd olika smaker. Med äkta fruktjuice och helt utan tillsatt socker helt utan tillsatt socker är de ett utmärkt val för den som söker ett lätt och nyttigt mellanmål. Perfekt för att boosta energin utan onödiga tillsatser. Sälj något som är både gott och bra för kroppen och stärk er klasskassa. Sätt igång!

Pris per kit: 149 – 269:-

El Taco Truck: För den ultimata tacoupplevelsen

Sugen på ett enkelt och kul sätt att dra in pengar till klassen? Kolla in El Taco Truck’s taco-kit! Inte bara är det lätt att sälja (för vem säger nej till tacos, liksom?), men varje kit ni säljer hjälper er att fylla klasskassan. Perfekt för att betala resor och allt det andra roliga ni vill göra. Ge alla en grym tacofredag och boosta klassens kassa på samma gång. Kör igång nu!

Pris per kit: 200:-

Nick's: Det hälsosamma alternativet

Letar ni efter ett bra sätt att tjäna pengar till klassen? Kolla då in NICK’S proteinbars! Medan många bars är packade med socker, erbjuder NICK’S en hälsosammare variant: inget tillsatt socker, ingen gluten och absolut ingen palmolja. De är inte bara goda, utan också nyttiga – perfekt för den som vill ha en snabb energikick. Sälj något som gör gott för kroppen och stärk er klasskassa. Sätt igång!

Pris per box: 149-169:-

Så här tjänar ni pengar till klassen, steg-för-steg

Snabb och enkel registrering!

Kickstarta er försäljning genom att skapa ett konto på vår sajt. Med ett gemensamt konto får hela klassen en bra överblick och smidig hantering av försäljningen.

Alla verktyg ni behöver!

Ni beställer enkelt våra säljkataloger som visar alla våra produkter men det slutar inte där! Tillsammans med Team Forza får ni också tillgång till er egen webbshop. Dela er shoplänk på sociala medier eller via mail och introducera klassen till den digitala säljvärlden.

Smidig orderhantering!

När ni samlat in alla beställningar, gör ni enkelt en beställning direkt på vår sajt. Ett extra plus: alla beställningar över 2000 kr kommer med gratis frakt!

Boosta klasskassan!

För varje såld box läggs 50 kronor direkt in i er klasskassa. Ni behöver inte ligga ute med några pengar i förskott. Sälj i er egen takt och njut av en stressfri och lönsam upplevelse för hela klassen.

Minnen för livet tillsammans med Team Forza

För varje såld produkt kommer ni närmare det där supertydliga minnet med klassen – kanske en campingtripp i skärgården eller en heldag på Liseberg? Varje försäljning är en investering i de erfarenheter, äventyr, och minnen ni kommer dela, som klass och som individer. Med Team Forza kan drömresan bli verklighet. Börja resan med oss idag.

Vanliga frågor & svar

För att börja tjäna pengar till klassen eller laget med Team Forza, registrera er enkelt på vår webbplats. Efter registreringen kan ni beställa säljkataloger och också få tillgång till er egen webbshop. Genom att dela länken till er webbshop i sociala medier eller via e-post kan ni enkelt öka er försäljning.

Med en egen webbshop, speciellt anpassad för er klass eller lag, kan ni dela er shoplänk på sociala medier eller via e-post. Det ger er en fantastisk möjlighet att tjäna pengar till klassen digitalt och nå ut till ännu fler potentiella kunder.

Säljkatalogerna ger en översikt av alla produkter ni kan sälja. Ni kan antingen beställa dessa kataloger eller skriva ut dem. Med hjälp av katalogerna samlar ni beställningar från intresserade kunder.

Alla beställningar över 2000 kr levereras fraktfritt! När ni har samlat in alla era beställningar, gör ni en enkel beställning direkt på vår sajt.

Ni behöver inte betala något i förskott. Samla in beställningar genom er säljkatalog och digitala shop, och lägg sedan er samlade order på vår sajt. Alla beställningar över 2000 kr är fraktfria. Efter försäljningen betalar ni bara för det ni faktiskt har sålt, vilket gör processen riskfri och transparent.

För varje såld box går 50 kronor direkt till er. Detta innebär att ju mer ni säljer, desto mer pengar tjänar ni till klassen eller laget. Oavsett om det är Nick’s proteinbars eller El Taco Truck’s taco-kit ni väljer att sälja, kommer ni att kunna samla in en betydande summa på ett smidigt sätt.

Team Forza har noggrant valt ut produkter från kända varumärken som Nick’s och El Taco Truck, vilka är kända för sin höga kvalitet.

Ja, Team Forza strävar efter att vara flexibel med leveranser. Medan vissa begränsningar kan tillämpas på grund av tillverkningstiden, kommer Team Forza att göra sitt bästa för att tillgodose era önskemål.

Med Team Forza får ni alla verktyg ni behöver för att tjäna pengar till klassen. Från säljkataloger till en personlig webbshop, samt support genom hela processen. Varje såld produkt tar er ett steg närmare era drömmar, oavsett om det är en skolresa eller en annan speciell aktivitet.