Tjäna pengar till laget med Team Forza

Välkommen till Team Forza – din partner för att tjäna pengar till laget på ett hälsosamt och smakrikt sätt. Hos oss hittar ni utvalda produkter som både smakar och gör gott, från kända varumärken som Nick’s och El Taco Truck.

Varför välja Team Forza för att tjäna pengar till laget?

Med Team Forza får ni er egen webbshop, skräddarsydd för just ert lag. Superlätt att dela med kompisar, familj och följare på sociala medier och få dem att handla, samtidigt som ni höjer lagets profil!

Med oss på er sida blir ekonomin enkel. Ni betalar bara för det ni faktiskt säljer och slipper ligga ute med pengar. Glöm krångliga förskottsbetalningar! Och märker ni att grejerna säljer snabbt är det enkelt att beställa mer och fylla på lagret.

Vi har schyssta, hälsosamma snacks perfekta för matchdagen, träningar eller bara mysiga laghäng och tacofredagar. De är inte bara sjukt goda, men också fullpackade med det braiga som ger energi och håller er på topp!

Våra varumärken

NYHET!

Smakis: Boosta energin utan onödiga tillsatser!

Är ni ute efter ett friskt och hälsosamt sätt att tjäna pengar till klubben? Upptäck Smakis! Dessa fruktdrycker är packade med naturlig godhet i en mängd olika smaker. Med äkta fruktjuice och helt utan tillsatt socker helt utan tillsatt socker är de ett utmärkt val för den som söker ett lätt och nyttigt mellanmål. Perfekt för att boosta energin utan onödiga tillsatser. Sälj något som är både gott och bra för kroppen och stärk er klubbkassa. Sätt igång!

Pris per kit: 149 – 269:-

Nick's: Det hälsosamma alternativet

Letar ni efter ett bra sätt att tjäna pengar till klubben? Kolla då in NICK’S proteinbars! Medan många bars är packade med socker, erbjuder NICK’S en hälsosammare variant: inget tillsatt socker, ingen gluten och absolut ingen palmolja. De är inte bara goda, utan också nyttiga – perfekt för den som vill ha en snabb energikick. Sälj något som gör gott för kroppen och stärk er klubbkassa. Sätt igång!

Pris per box: 149-169:-

El Taco Truck: För den ultimata tacoupplevelsen

Sugen på ett enkelt och kul sätt att dra in pengar till laget? Kolla in El Taco Truck’s taco-kit! Inte bara är det lätt att sälja (för vem säger nej till tacos, liksom?), men varje kit ni säljer hjälper er att fylla lagkassan. Perfekt för att betala sportläger och allt det andra roliga ni vill göra. Ge alla en grym tacofredag och boosta klubbens kassa på samma gång. Kör igång nu!

Pris per kit: 200 kronor

Börja tjäna pengar till laget med dessa steg

Snabb och enkel registrering!

Kickstarta er försäljning genom att skapa ett konto på vår sajt. Med ett gemensamt konto får hela laget en bra överblick och smidig hantering av försäljningen.

Alla verktyg ni behöver!

Ni beställer enkelt våra säljkataloger som visar alla våra produkter men det slutar inte där! Tillsammans med Team Forza får ni också tillgång till er egen webbshop. Dela er shoplänk på sociala medier eller via mail och introducera laget till den digitala säljvärlden.

Smidig orderhantering!

När ni samlat in alla beställningar, gör ni enkelt en beställning direkt på vår sajt. Ett extra plus: alla beställningar över 2000 kr kommer med gratis frakt!

Boosta lagkassan!

För varje såld box läggs 50 kronor direkt in i er lagkassa. Ni behöver inte ligga ute med några pengar i förskott. Sälj i er egen takt och njut av en stressfri och lönsam upplevelse för hela laget.

Kom närmare framtiden tillsammans med Team Forza

För varje tacofredag och varje proteinbar tar ni er ett steg närmare idrottsminnen för livet. Kanske ett träningsläger utanför hemkommunen eller spela cup på västkusten? Tänk er spänningen i att representera klubben utomlands, uppleva ny kultur, och ta hem nya färdigheter till hemmaplan. Varje produkt ni säljer är en investering i lagets framtida framgång och gemensamma äventyr, både som spelare och individer. Med Team Forza blir dessa möjligheter inom räckhåll. Börja resan med oss idag.

Vanliga frågor & svar

För att börja tjäna pengar till klassen eller laget med Team Forza, registrera er enkelt på vår webbplats. Efter registreringen kan ni beställa säljkataloger och också få tillgång till er egen webbshop. Genom att dela länken till er webbshop i sociala medier eller via e-post kan ni enkelt öka er försäljning.

Med en egen webbshop, speciellt anpassad för er klass eller lag, kan ni dela er shoplänk på sociala medier eller via e-post. Det ger er en fantastisk möjlighet att tjäna pengar till klassen digitalt och nå ut till ännu fler potentiella kunder.

Säljkatalogerna ger en översikt av alla produkter ni kan sälja. Ni kan antingen beställa dessa kataloger eller skriva ut dem. Med hjälp av katalogerna samlar ni beställningar från intresserade kunder.

Alla beställningar över 2000 kr levereras fraktfritt! När ni har samlat in alla era beställningar, gör ni en enkel beställning direkt på vår sajt.

Ni behöver inte betala något i förskott. Samla in beställningar genom er säljkatalog och digitala shop, och lägg sedan er samlade order på vår sajt. Alla beställningar över 2000 kr är fraktfria. Efter försäljningen betalar ni bara för det ni faktiskt har sålt, vilket gör processen riskfri och transparent.

För varje såld box går 50 kronor direkt till er. Detta innebär att ju mer ni säljer, desto mer pengar tjänar ni till klassen eller laget. Oavsett om det är Nick’s proteinbars eller El Taco Truck’s taco-kit ni väljer att sälja, kommer ni att kunna samla in en betydande summa på ett smidigt sätt.

Team Forza har noggrant valt ut produkter från kända varumärken som Nick’s och El Taco Truck, vilka är kända för sin höga kvalitet.

Ja, Team Forza strävar efter att vara flexibel med leveranser. Medan vissa begränsningar kan tillämpas på grund av tillverkningstiden, kommer Team Forza att göra sitt bästa för att tillgodose era önskemål.

Med Team Forza får ni alla verktyg ni behöver för att tjäna pengar till klassen. Från säljkataloger till en personlig webbshop, samt support genom hela processen. Varje såld produkt tar er ett steg närmare era drömmar, oavsett om det är en skolresa eller en annan speciell aktivitet.